Проведення курсів “Сенсорний аналіз м’ясних продуктів”

З 12 по 22 січня 2019 року на прохання керівництва Приватного акціонерного товариства “Миронівський хлібопродукт” Консалтинговим центром НДІ ОНАХТ було організовано та проведено курси підвищення кваліфікації за програмою: “Сенсорний аналіз м’ясних продуктів”. Лекційні і лабораторні заняття проводились в акредитованій лабораторії сенсорного аналізу викладачами-професіоналами в даній галузі. Хочеться відмітити, що курси за данним напрямом проводились вперше в нашій академії (і можу сказати з впевненістю, що і в країні теж!!!).


Від слухачів і колективу Консалтингового центру науково-дослідного інституту висловлюємо велику подяку викладачам, які приймали участь у проведенні курсів – д.т.н., Ткаченко О.Б., доц. Каменевій Н.В., доц. Тітловій О.О., доц. Солецькій А.Д., доц. Кисельову С.В. та доц. Гураль Л.С. за отримані знання і практичний досвід!!! Для читання лекцій також було запрошено Анатолія Маліновського – відомого ресторатора і на його запрошення було організовано екскурсію до найкращого ресторану нашого міста – Doors.

Також хочемо подякуватати слухачам курсів за ту енергію, зацікавленість, знання та емоції, які ми отримали!!!. Було дійсно дуже цікаво з Вами працювати! Впевнені, що це тільки початок подальшої співпраці Консалтингового центру науково-дослідного інституту Одеської національної академії харчових технологій та Приватного акціонерного товариства «Миронівський хлібопродукт»!